meubelmaker

Interieurbouw

Badmeubels

Meestal is er in de badkamer niet zoveel ruimte voor uw toiletartikelen. Daarom vraagt juist deze ruimte een stuk maatwerk zodat u ook hier de ruimte optimaal benut.

Denk hierbij aan een badmeubel met een ingebouwde prullenbak, lades voor uw toiletartikelen zodat u in een oogopslag vindt wat u zoekt. Of bijvoorbeeld net dat "loze hoekje" gebruiken voor een blinde schap voor uw handdoeken. Of een inbouwkast voor uw wasmachine en droger.

Onze badmeubelen worden gemaakt van massief hout en zijn goed afgewerkt zodat ze vochtbestendig zijn. Tevens kan er bij de badmeubels een soft-close sluitsysteem voor de lades worden gemaakt.

Strak badmeubel

Strak badmeubel

Dit badmeubel heeft een houten bovenblad met een klepkast eronder.
Badmeubel met groeven en hardstenen bovenblad

Badmeubel met groeven en hardstenen bovenblad

Dit badmeubel is gemaakt van MDF, vervolgens gespoten. De deuren zijn voorzien van groeven waardoor het lijkt of het houten plankjes zijn. Het bovenblad is van hardsteen.
Badmeubel strakke vormgeving

Badmeubel strakke vormgeving

Dit badmeubel bestaat eigenlijk uit twee dikke planken, met twee opgelegde wasbakken.
Badmeubel van teakhout

Badmeubel van teakhout

Speciale wens van de klant was een ronding aan te brengen in het midden voor een speels effect. Blad is voorzien van Belgisch hardsteen.
Wastafel toilet

Wastafel toilet

Dit is voor degene die veel ruimte over heeft in het toilet, ideaal want hierin kun je veel spullen kwijt. het toiletmeubel is voorzien van twee deurtjes waarachter een schap. Het bovenblad is gemaakt van terrazzo.
Wasmachinemeubel, meubel voor de wasmachine en droger

Wasmachinemeubel, meubel voor de wasmachine en droger

Dit is een handig meubel voor de wasmachine, een wasmachineombouw voor de droger en de wasmachine. Rechts in het bovenblad is een opening gemaakt, hier kan het wasgoed in worden gedaan. Via het deurtje rechts voor kun je het wasgoed eruit halen. Ideaal zo'n wasmachine ombouw, wasmachine en droger uit het zicht, het wasgoed weggewerkt en het bovenblad kun je gebruiken om bijvoorbeeld wasgoed op te vouwen.
Wasmachinemeubel wasmachineombouw

Wasmachinemeubel wasmachineombouw

Dit is dezelfde wasmachineombouw als op de vorige foto, alleen zijn de deuren nu gesloten. Het geeft rust in de badkamer - dit meubel staat in een badkamer en de apparaten en het wasgoed zijn mooi uit het zicht.